Galette gryczany, czyli słony naleśnik z mąki gryczanej, to duma kuchni bretońskiej. Bez glutenu, pełen aromatu i chrupiących krawędzi, może być bazą dla niezliczonych kombinacji dodatków. W tej wersji łączymy go z dojrzałymi pomidorami, aromatycznymi ziołami i – obowiązkowo – oliwą z oliwek extra virgin, która podkreśla smak i nadaje galette wyrafinowania. To danie świetnie […]
 KategorieBaza wiedzy Kuchnia Francuska Kuchnia Wegetariańska Obiady Oliwy z Oliwek Śniadanie Zdrowa Żywność
KategorieBaza wiedzy Kuchnia Francuska Kuchnia Wegetariańska Obiady Oliwy z Oliwek Śniadanie Zdrowa Żywność








 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		 
		